Sebastian Julian

24 Little Hours

Over deze foto

Op de grens van abstractie lijken de gevels van de gebouwen samen te vallen met lijnen die ze structureren. Het visuele effect doet denken aan de werken van Mondriaan. De uniformiteit van deze gevels van huizen of gebouwen verleent de moderne gebouwen een onmenselijk aspect. Maar ondanks de systematische herhaling van lijnen en vormen, bevinden zich achter deze gevels mensen met uiteenlopende levens.

Details
product.actions.title
Add to cart options
Kies afmetingen a.u.b.
  • Gratis levering in een YellowKorner-galerie
  • Gratis ruilen en retourneren
  • Meer informatie
Delivery
Delivery in Galleries
Free
Home delivery
Article Standard delivery
Classic, Selection, Large 10€
Giant, Collector, Exception 79€
Return
You have two weeks (from receipt of your order) to notify us about your return request. To do so, please contact our customer services who will outline the procedure.
Dit vinden deze foto's misschien leuk ...
De artiest
Sebastian Julian

In Lignano ‘Sabbiadoro’, een badplaats in het noordoosten van Italië, fotografeerde Rudi Sebastien stranden, overladen met mensen en overspoeld door talloze gehuurde strandstoelen en parasols. Hierdoor ontstaat een landschap met een veelheid van bonte en ongeordende vlekken. Gevangen in vlak van op elkaar volgende momenten worden de opnames vervolgens verwerkt tot een opmerkelijk spel van transparantie en gelaagdheid. De hiermee verkregen effecten veroorzaken een combinatie van opwinding en verwarring die gewoonlijk op zulke stranden heerst.

The YellowKorner Quality
High quality prints crafted by experts
More info
Laatst bekeken