Jacques Tati

FRANÇOIS LE FACTEUR DEVANT LE CINÉMA ITINÉRANT

Over deze foto

François de postbode die waggelend op zijn oude fiets door het dorp rijdt en de post parmantig en slordig bezorgt. Altijd bereid om te helpen, is hij echter ook vaak het onderwerp van plagerijen. Ter gelegenheid van het dorpsfeest is een reizende bioscoop een van de attracties, waar de postbode bij het zien van een documentaire over de snelheid van de postbezorging in Amerika ontdekt. Hij besluit zijn werkmethoden te wijzigen om de efficiëntie te verbeteren en besluit een rondbezorging ‘op de Amerikaanse wijze' te ondernemen.

Lees verder Sluiten

Creëer een op maat gemaakte kunstfoto

1
2
3
Formaat
Afwerking
Fotolijst

Volgende stap

Vorige stap

Volgende stap

Vorige stap

Gratis levering in de galerie
Gratis ruilen en retourneren
Kunstfotografie vergezeld van een echtheidscertificaat
Foto’s met zorg verpakt en beschermd tijdens het transport
Tijdige levering voor de Kerst!
Delivery
Delivery in Galleries
Free
Home delivery
Article Standard delivery
Classic, Selection, Large 10€
Giant, Collector, Exception 79€
Return
You have two weeks (from receipt of your order) to notify us about your return request. To do so, please contact our customer services who will outline the procedure.
De artiest
Jacques Tati

Jacques Tati, Tatischeff van geboorte, begon zijn carrière in de jaren ’30 als artiest van het variététheater. Hij reist van stad naar stad om op te treden in theaters, circussen en cabarets waarmee hij erg veel succes beleeft. Beurtelings acteur, scenarioschrijver en regisseur van drie korte films en zes speelfilms, ontpopt Tati zich als een van de meest originele cineasten van komische films en wel de meest inventieve van zijn generatie.

De YellowKorner-kwaliteit
Hoogwaardige afdrukken, gemaakt door experts
Meer informatie
Laatst bekeken