Shan Kun Wu

Summer Dating

Over deze foto

De foto's van Shankun Wu tonen een voorliefde voor de exotische natuur, maar ze weerspiegelen ook zijn immense toewijding aan de verbeelding en de wereld van de kinderen. Hij onthult hierdoor een bijzonder speels en creatief universum dat ons verrast door zijn eenvoud en frisheid. Door het assembleren van verschillende fotografische fragmenten, die in zijn geboorteplaats en in Afrika zijn genomen, reconstrueert hij een droomlandschap, waarin alledaagse voorwerpen en jeugdherinneringen op een ongekende wijze met elkaar zijn vermengd.

Lees verder Sluiten

Creëer een op maat gemaakte kunstfoto

1
2
3
Formaat
Afwerking
Fotolijst

Volgende stap

Vorige stap

Volgende stap

Vorige stap

Geleverd in de galerie
Gratis ruilen en retourneren
Kunstfotografie vergezeld van een echtheidscertificaat
Foto’s met zorg verpakt en beschermd tijdens het transport
Tijdige levering voor de Kerst!
Delivery
Delivery in Galleries
Free
Home delivery
Article Standard delivery
Classic, Selection, Large 10€
Giant, Collector, Exception 79€
Return
You have two weeks (from receipt of your order) to notify us about your return request. To do so, please contact our customer services who will outline the procedure.
De artiest
Shan Kun Wu

De in 1989 geboren Shankun Wu komt oorspronkelijk uit Guangzhou, een metropool aan de rivier Perles in het zuiden van China. Na zijn opleiding voor docent cinematografie aan de universiteit van Beijing van 2008 tot 2012, sluit hij zijn studie af met het behalen van een master fotografie aan het beroemde London College of Communication. Direct hierna gaat hij als freelance fotograaf aan de slag.

De YellowKorner-kwaliteit
Hoogwaardige afdrukken, gemaakt door experts
Meer informatie
Laatst bekeken