David Hall

Jellyfish Lake, Palau

Over deze foto

Deze kwallen bevinden zich in een zoutwatermeer en hebben hun bijtvermogen verloren. Kwallen zijn stekende dieren, een kruising van Cnidaria (neteldieren), gerelateerd aan koralen en zeeanemonen. Er zijn ook veel niet-bijtende geleiachtige dieren, waaronder ribkwallen, salpen en bepaalde weekdieren. Deze diersoorten voeden zich met kleine drijvende dieren gezamenlijk bekend als zoöplankton. Alle gelatineachtige dieren zijn moeilijk te fotograferen omdat het licht door hun lichaam heen gaat.

Lees verder Sluiten

Creëer een op maat gemaakte kunstfoto

1
2
3
Formaat
Afwerking
Fotolijst

Volgende stap

Vorige stap

Volgende stap

Vorige stap

Geleverd in de galerie
GRATIS omruilen en terugbrengen tot 15 januari
Kunstfotografie vergezeld van een echtheidscertificaat
Foto’s met zorg verpakt en beschermd tijdens het transport
Slechts een paar exemplaren beschikbaar. Bestel snel zolang de afbeelding voorradig is!
Tijdige levering voor de Kerst!
Delivery
Delivery in Galleries
Free
Home delivery
Article Standard delivery
Classic, Selection, Large 10€
Giant, Collector, Exception 79€
Return
You have two weeks (from receipt of your order) to notify us about your return request. To do so, please contact our customer services who will outline the procedure.
De artiest
David Hall

Bekend als de meester van zee- en onderwaterfotografie heeft de Amerikaan David Hall sinds het begin van de jaren '80 veel prijzen in de wacht gesleept en zijn werk werd in een breed scala aan tijdschriften gepubliceerd. Zijn werk wordt zowel gekenmerkt door zijn milieu- als artistieke ambities. Onderwaterfotografie vereist niet alleen uitstekende duikvaardigheden maar ook een zeer specifieke ervaring op dit gebied. Er zijn veel beperkingen in het aquatisch milieu, onderwater heeft men namelijk te maken met de breking van het licht, maar ook de diepte, ondoorzichtigheid en waterstromen, waardoor veranderingen in kleur ontstaan. Ondanks deze beperkingen is de fotograaf erin geslaagd om vormen, texturen en kleuren vast te leggen, en composities te creëren die op schilderijen lijken.

De YellowKorner-kwaliteit
Hoogwaardige afdrukken, gemaakt door experts
Meer informatie
Laatst bekeken